Skip til hoved indholdet

Et vigtigt kendetegn i en almen boligorganisation er beboerdemokratiet. Kort fortalt betyder det, at du har indflydelse på og er med til at beslutte, hvordan jeres boligområde skal være.

Det kræver, at du deltager aktivt og orienterer dig i, hvad der foregår, og hvad der er aktuelt i både din egen afdeling, men også i Organisationsbestyrelsen og Repræsentantskabet. 

 • Hvert år i september indkalder afdelingsbestyrelsen til et afdelingsmøde, hvor alle beboere inviteres til at komme med forslag til, hvad der skal ske i afdelingen. Hvis du vil have indflydelse, er det derfor vigtigt, at du deltager i afdelingsmødet, som er den øverste myndighed i din afdeling.

  Materialet til afdelingsmøderne kan ses på MinSide under Min afdeling - Afdelingsdokumenter. 

 • Organisationsbestyrelsen skal sikre, at organisationen udvikler sig i takt med muligheder og krav fra omverdenen.

  Udvikling er en af organisationsbestyrelsens vigtigste opgaver, og Organisationsbestyrelsen skal sikre, at boligerne kan lejes ud – også om fem og 10 år.

  Organisationsbestyrelsen består af syv medlemmer. De seks medlemmer vælges af repræsentantskabet på det årlige repræsentantskabsmøde - derudover vælger medarbejderne en medarbejderrepræsentant.

  Referaterne fra den seneste periode kan ses herunder. 

  2023:

  2024:

   

  Øvrigt materialet fra Organisationsbestyrelsens møder kan ses på MinSide under Min afdeling - Afdelingsdokumenter - OB dagsordener og referater.

 • Den øverste myndighed i boligorganisationen er en generalforsamling eller et valgt repræsentantskab. Der afholdes ordinært repræsentantskabsmøde mindst én gang om året.

  Materialet fra repræsentantskabsmødet kan ses herunder for de seneste tre år. 

  2021

  Dagsorden

  Referat

  Dagsorden - ekstraordinært møde

  Referat - ekstraordinært møde

  2022

  Dagsorden

  Referat

  Dagsorden - ekstraordinært møde

  Referat - ekstraordinært møde

  2023

  Dagsorden

  Referat 

  Det øvrige materiale kan ses på MinSide under Min afdeling - Afdelingsdokumenter - Repræsentantskabsmøde.

 • Afdelingsbestyrelsen er valgt af beboerne i en afdeling. De er en slags tillidsmænd for afdelingens beboere. Alle beboere - og så for de unge, de nye, de gamle og dem med sociale eller psykiske udfordringer. 

  Materialet fra afdelingsbestyrelsens møder kan ses på MinSide under Min afdeling - Afdelingsdokumenter. 

Log ind på MinSide

Her kan du logge ind på MinSide og skyde genvej til information, hjælp og service.

Hvis du er fritaget fra elektronisk post eller ikke har mulighed for at logge ind på MinSide, kan du kontakte ejendomsfunktionærerne på dit område. 

 • Beboerne bestemmer

  Læs mere om dine muligheder for at være med til at sætte dagsorden i både din afdeling og i hele Boligforeningen Ringgården.

  Læs mere

Brug for hjælp til at logge ind?

Hvis det driller med at komme på MinSide, har vi lavet en enkel vejledning, som du kan bruge til at logge ind.