Skip til hoved indholdet

MinSide er din side. Når du er beboer i Ringgården, kan du logge ind på dit eget personlige område på vores interne beboerweb. Her kan du finde alle relevante informationer om din bolig. 

Når du logger ind, registrerer siden, hvor du bor. Du får derfor kun præsenteret personlige og relevante oplysninger for dig og din afdeling på MinSide. Når du er logget ind, slipper du også for at udfylde mange felter i de formularer, vi bruger til ansøgninger, opsigelser mv.

Centreret om få enkle genveje og menupunkter, er det på MinSide nemt at tilgå netop det, som er vigtigt for dig at have lige ved hånden. Desuden kan du selvfølgelig nemt bruge platformen fra både pc, tablet og mobiltelefon. Tjek den ud på mobilen, og husk at du også kan hente MinSide ned som genvej - så har du altid direkte adgang.

MinSide bliver blevet brugt til at offentliggøre både indkaldelse, budget og forslag i forbindelse med afdelingsmøderne i efteråret. Det vil også være her, du kan finde referatet fra din afdelings afdelingsmøde.

Men MinSide er heldigvis meget mere end det. MinSide er selvbetjeningsløsninger, nyheder og artikler, ofte stillede spørgsmål (FAQ) om alt fra forbrug i boligen til råderet og ikke mindst overblik over din husleje og boligens vedligeholdelseskonto.

På MinSide finder du mange selvbetjeningsløsninger, som kan hjælpe dig i hverdagen:

 • Forbrug i boligen
 • Fremleje, bytte og overdragelse
 • Husleje
 • Klageprocedure
 • Ungdomsbolig og studieaktivitet
 • Husdyr
 • Naboklager. 


Og meget andet...

Vær opmærksom på, at MinSide ikke fungerer i Internet Explorer. 

Log ind på MinSide

Her kan du logge ind på MinSide og skyde genvej til information, hjælp og service.

Hjælp til MinSide


 • Når du logger ind, kan vi se, hvor du bor, og du får derfor kun personlige og relevante oplysninger præsenteret på MinSide.

  Når du er logget ind, slipper du også for at udfylde mange felter i de formularer, vi bruger til ansøgninger, opsigelser mv.

 • Første gang du skal ind på MinSide, bliver du bedt om at taste din e-mail, og derefter modtager du en mail med link til MinSide og vejledning til, hvordan du logger ind.

  Hvis vi ikke har din mailadresse – vil systemet bede dig om at udfylde en lille formular, som derefter bliver sendt til Ringgården. 

  Din anmodning vil blive behandlet af en medarbejder hurtigst muligt. Medarbejderen vil ringe dig op og bede dig give mundtligt samtykke til at bruge din email. 

 • Du kan tilføje MinSide til din hjemmeskærm på telefonen. Så er du altid kun ét klik fra hjælp og information.

  Har du en iPhone:

  Åbn internettet (Safari) og gå til 

  https://minside.bf-ringgaarden.dk/

  Tryk på Føj til hjemmeskærm og vælg derefter 'Føj til hjemmeskærm'.

  Klik på ”Tilføj” og genvejen til MinSide vises nu på din startskærm på måde som dine andre Apps.

   

  Har du en Android-telefon:

  Åbn internettet (Chrome) og gå til 

  https://minside.bf-ringgaarden.dk/

  Tryk på de tre prikker øverst til højre på skærmen

  Klik på ”Føj til startskærm”

  Klik på ”Installer” og genvejen til MinSide vises nu på din startskærm på måde som dine andre Apps.

 • Når du accepterer cookies på din computer, tablet eller telefon, så husker vi dig, og du slipper for at logge ind med mail, hver gang du skal på MinSide.

  Hvis du føjer MinSide til din hjemmeskærm på telefonen, er du altså kun et tryk fra hjælp til boligen, bestilling af et gæsteværelse eller information om din bolig.