Skip til hoved indholdet

Repræsentantskabsmøde

Gå tilbage

Torsdag 8. juni var 80 delegerede, medlemmer af afdelingsbestyrelserne og medarbejdere i Ringgården mødt op til repræsentantskabsmøde. Aftenen startede med et interview af folketingspolitiker Camilla Fabricius, der fortalte om vigtigheden af fællesskaber, men også slagsiden for de mennesker, der står udenfor. Undervejs blev der sunget sange, som Camilla Fabricius havde valgt.

Formand Christian Mariegaard holdt sin beretning, hvor han blandt andet kom ind på de fire arbejdsgrupper, der er nedsat for at udvikle beboerdemokratiet i Ringgården. En af arbejdsgrupperne skal arbejde med repræsentantskabsmødernes fremtidige form, som vi allerede har eksperimenteret med i år.

Der var en god og livlig debat i løbet af aftenen.

Valg til Organisationsbestyrelsen

Christian Mariegaard blev genvalgt som formand for Organisationsbestyrelsen og understregede, at det var sidste gang, han stillede op.

Kim Ohms og Morten B. Kjær var på valg. Morten B. Kjær blev genvalgt, mens Carsten Hegnsvad er ny mand i Organisationsbestyrelsen.

Organisationsbestyrelsen består af følgende medlemmer:

Christian Mariegaard (formand)
Annie Axelsen
Heine Jensen
Teddy Weinreich
Morten B. Kjær
Carsten Hegnsvad.

Organisationsbestyrelsen er pt. uden medarbejderrepræsentant, da Flemming Kjær ikke genopstillede, og ingen andre havde meldt sig på banen.

Valg af suppleanter

Følgende suppleanter til Organisationsbestyrelsen blev valgt:

1. Kim Ohms
2. Lis Sørensen
3. Daniel Videbæk.

Årsberetningen

Du kan orientere dig i Ringgårdens årsberetning under årsberetninger og regnskaber.  

Referat

Du kan læse referatet under Hvem er vi - Dagsordener og referater.