Skip til hoved indholdet

Søhesten vinder arkitekturpris

Søhesten vinder arkitekturpris

Gå tilbage

Prisen blev overrakt af rådmand Bünyamin Simsek fra Teknik og Miljø sammen med stadsarkitekt Anne Mette Boye. En af deres begrundelser for at give Søhesten prisen er, at det er et byggeri, som er med til at tage vare på den sociale dagsorden, der er væsentlig for Aarhus Kommune. Boligerne i Søhesten har en høj kvalitet, men er samtidig i en prisklasse, der er tilgængelig for mange.

”Vi er stolte af alle vores bygherrer og alle dem, der vil byen, men jeg synes, det er særligt godt gået, når man har så stramt et rammebeløb og kan levere det byggeri, I har gjort” udtalte Bünyamin Simsek ved overrækkelsen af prisen.

Vi takker mange gange for den fine pris og er stolte over den. Derfor vil vi også gerne takke vores samarbejdspartnere for deres store indsats.

Tak til hele totalentreprenør-teamet for, at alle har gjort sig stor umage med at få visionerne til at lykkes ned til mindste detalje.
Der skal lyde en særlig tak til byggeleder Lasse Mors fra Byggefirmaet Knudsgaard A/S og ikke mindst Holger Jørgensen, som er projektchef i Ringgården, som har styret hele byggeprojektet med sikker hånd.

Søhesten er bygget og udarbejdet i samarbejde med Cubo Arkitekter A/S, Tri-Consult A/S og Byggefirmaet Knudsgaard A/S.

Vil du kontakte en medarbejder?