Boliggarantibevis

I forbindelse med fraflytning kan du købe et boliggarantibevis, som en form for sikkerhedsnet, hvis du ønsker at fraflytte din bolig for at prøve noget nyt – hvad enten du ønsker at flytte sammen med en kæreste, flytte efter nyt job i anden by eller land eller afprøve drømmen om at bo fast i sommerhuset.

Med boliggarantibeviset i hånden springer du foran i boligkøen. Boliggarantibeviset giver dig ret til at få tildelt en bolig hurtigst muligt og som udgangspunkt inden for 3 måneder i følgende prioriterede rækkefølge:

  • Fortrinsret til en tilsvarende ledig bolig i den afdeling, du er fraflyttet. Med tilsvarende bolig menes: samme boligtype med enten samme antal rum eller nogenlunde tilsvarende størrelse i m2.
  • En tilsvarende bolig i en anden af Aarhusboligs bebyggelser med samme postnummer
  • Hvis intet af ovenstående kan lade sig gøre, forbeholder Aarhusbolig sig ret til at tilbyde en tilsvarende bolig i en anden af Aarhusboligs bebyggelser i et tilstødende postnummerområde.


Boliggarantibeviset gælder i tre år og giver dig ret til max. tre boligtilbud, hvorefter garantien bortfalder.

Boliggarantibeviset koster 900 kr.

I udlejningen kan du få et giroindbetalingskort, og når vi har modtaget betalingen, får du tilsendt et boliggarantibevis.

Den dag du ønsker at gøre brug af boliggarantibeviset, kontakter du udlejningen, som vil aktivere din boligsøgning.