Job i Ringgården

I Ringgården arbejder vi hele tiden på at udvikle vores service over for vores beboere. Fundamentet herfor er et godt arbejdsfællesskab, hvor hjælpsomhed og fleksibilitet er nøgleord.

I Ringgården er vi ca. 64 medarbejdere, som arbejder med administration og drift.
Hos os kan du arbejde som varmemester/ejendomsfunktionær/afløser, inspektør, medarbejder i økonomiøkonomiafdelingen, udlejningsmedarbejder, kommunikationsmedarbejder, sekretær m.v.

Ledige stillinger vil altid blive opslået på forsiden her på hjemmesiden.

Du er naturligvis altid velkommen til at søge uopfordret.

Uopfordrede ansøgninger sendes til: work@bf-ringgaarden.dk

 

Ringgården som arbejdsplads 

Vi bruger skibet som billede på vores samarbejde i Ringgården. Fra kaptajn og styrmand til matros og dæksdreng påtager vi os alle et ansvar for, at skibet kommer sikkert i havn og for at skabe et godt arbejdsmiljø om bord – både af hensyn til besætningen og passagerne.

Vi arbejder hele tiden med at skabe de bedste arbejdsbetingelser og sætter fokus på trivslen på vores fælles arbejdsplads.
Dette afspejler sig blandt andet i vores personalehåndbog, der redigeres hvert tredje år af en tværfaglig gruppe medarbejdere. 

 

Behandling af personoplysninger i rekrutterngsprocessen

Når du søger job hos os, skal du være opmærksom på, at vi som dataansvarlig registrerer og indsamler oplysninger om dig. Vi har lavet en beskrivelse af, hvordan vi behandler din ansøgning, og hvilke oplysninger vi indsamler, herunder hvilken praksis vi almindeligvis følger. Du kan læse beskrivelsen her