Du skal dokumentere din studieaktivitet

For at kunne bo i en ungdomsbolig i Boligforeningen Ringgården, skal du være under uddannelse. I henhold til ”Bekendtgørelsen om opsigelse i statsstøttede almene ungdomsboliger §3 er boligforeningen forpligtet til at udføre studietjek mindst én gang årligt.

Du er stadig studieaktiv og følger det sædvanlige uddannelsesforløb
Du har mulighed for at underskrive Studieaktivitetserklæringen Bilag 1 med NemID ved at følge linket i den mail, vi har sendt til dig.

Hvis du ikke har modtaget en mail fra os, finder du Studieaktivitetserklæringen Bilag 1 her. Print, udfyld og underskriv og mail den til kundeservice@bf-ringgaarden.dk.

Du har ikke fulgt de foreskrevne eksaminer/prøver
Har du været under uddannelse, men uden at følge det foreskrevne uddannelsesforløb og gå til de foreskrevne eksaminer/prøver, kan du i samarbejde med dit uddannelsessted udfylde blanketten, Bilag 2. Blanketten udskrives, udfyldes og underskrives af dig og din uddannelsesinstitution, hvorefter den mailes til kundeservice@bf-ringgaarden.dk eller sendes pr. post til Boligforeningen Ringgården. 

Ung med særligt behov
Har du fået din ungdomsbolig tildelt under særlige vilkår gennem en kommune, skal din sagsbehandler bekræfte, at du er berettiget til en ungdomsbolig uden at være under uddannelse. Du skal selv kontakte din sagsbehandler. Bekræftelsen sendes til kundeservice@bf-ringgaarden.dk.

Ansøgning om forlængelse af  lejekontrakten
Hvis din lejekontrakt ophører, før du er færdig med din uddannelse, kan du søge om forlængelse her. Ansøgningsskemaet skal printes ud, udfyldes, underskrives og sendes til kundeservice@bf-ringgaarden.dk