Opsigelse og flytning

Alle almene boliger skal opsiges med tre måneders varsel til den 1. i en måned. OBS. Ungdomsboliger med lejekontrakt indgået før 1. maj 2020 skal opsiges med seks ugers varsel til den 1. eller 15. i en måned.

Hvis du ønsker at opsige din bolig, er det letteste at logge ind på Min Side. Her finder du opsigelsesblanketten, som underskrives med NemID. Du er naturligvis også velkommen til at henvende dig i vores administration. 

I den grå bjælke herover finder du gode råd og andre ting, som er værd at vide i forbindelse med opsigelse og fraflytning.


Fremvisning af din bolig
Du skal være opmærksom på, at når vi sender tilbud ud, får de interesserede dine kontaktoplysningerVi forventer, at du fremviser boligen til interesserede lejere i henhold til lovgivningen. Fremvisningen skal dog foregå på en måde, som både du og de interesserede lejere er tryg ved pga. corona-situationen. Vi opfordrer til, at I sammen finder en løsning. Alternativer til en fysisk fremvisning kan være at sende billeder eller lave en video-fremvisning.


Vær opmærksom på følgende, når du opsiger din bolig
- at du ikke kan anmode om rekvisitioner, når du har opsagt din bolig.
- at dit fortrin som bolighavende automatisk forsvinder på Aarhusbolig, når du opsiger.
- vi giver dit telefonnummer til interesserede ansøgere, som gerne vil se din bolig.