Hvorfor registrerer vi CPR-numre?

Når du første gang logger på Min Side på bf-ringgaarden.dk, vil du blive bedt om samtykke til, at vi registrerer dit CPR-nummer. Hvis du accepterer dette, vil vi opbevare og benytte dit CPR-nr. i overensstemmelse med den gældende danske lovgivning.

Konkret vil vi kunne bruge dit CPR-nummer til:

  • Identifikation
  • Eventuelle elektroniske ind- og udbetalinger via NEM-konto eller betalingsservice
  • Elektronisk kommunikation (f.eks. e-Boks)
  • At du kan underskrive med NemID


Vi benytter CPR-nummer på bf-ringgaarden.dk for, at vi fremover kan yde en stadigt mere sikker, fejlfri og effektiv administration. Ved at have CPR-nummer på brugeren, vil den samme person ikke kunne oprettes to gange i systemet.
Ved at anvende CPR-nummer på bf-ringgaarden.dk vil vi også på sigt kunne give bedre muligheder for selvbetjening, når du er logget ind.

Er det lovligt for os at opbevare dit CPR-nummer? 

Ja, da vi har et fast kundeforhold med både boligsøgende og beboere, er det lovligt for os at opbevare CPR-nummer. Det er et krav, at vores IT-systemer lever op til Datatilsynets krav. Det betyder bl.a. en sikker forbindelse mellem vores webside og din browser.

Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Ifølge 'Persondataloven' skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun et mindre og relevant udvalg af Ringgårdens medarbejdere adgang til registrerede brugerdata på bf-ringgaarden.dk og i de bagvedliggende systemer.

Boligforeningen Ringgården udleverer ikke den enkelte brugers oplysninger til tredjepart, med mindre du udtrykkeligt giver samtykke til det.

Vi kan dog ikke garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. Så selv om vi forsøger at beskytte oplysningerne bedst muligt, kan vi ikke garantere for sikkerheden af de afgivne oplysninger. Du sender derfor dine data på eget ansvar.